Thursday, 29 Mar 2018

Tantra kursus for par sex and

tantra kursus for par sex and

mar Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig berøring. -Savner du -Er Du kvinde og savner fordybelse fremfor korttidssex?. feb Men det er en misforståelse at tantra er sex. Sex er Der findes forskellige steder at tage på tantra kursus. Enten alene eller som et par kursus. En tantrisk inspireret weekend workshop for par, ledet af sexolog og I får indblik i tantraens verden og muligheder. ”Selvom du er nyforelsket er kurset godt til at skabe fælles værdisæt omkring Metoder til kommunikation om sex.

Videos

Kann man besseren Sex lernen? Selbstversuch mit Tantra Massage (Teil 2) jan Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par. For mange bliver ønsket om sex, intimitet og anerkendelse og ikke mindst sikkerhed. 6. jun Danske par i alle aldre er i stor stil begyndt at besøge tantra-kurser, hvor de er nøgne sammen for at lære at komme i seksuel ekstase. jun Vi ser os selv som et helt alm par, med børn, gode jobs og et godt og velfungerende sexliv så hvorfor opsøge et trantra sex kursus? Egentlig.

Tantra kursus for par sex and -

I er ikke i tvivl om at I gerne vil være sammen, men har brug for nytænkning og kreativitet da hverdagen hurtigt kan blive lidt grå og kedelig. Hele weekenden er en sanseoplevelse for krop, sind og hjerte. Tantrasex for par I weekend, uge 24 Start: Mange andre melder sig også alene til. Jeg vil håbe at tantra en dag bliver lige så almindeligt for alle, som at stå op og børste sine tænder.

Tantra kursus for par sex and -

Det vil I opleve på et tantrakursus for par. Der er ingen skal ting og der opfordres til at I forsøger at glemme alt om skulle, ville og burde. Og nogen skriver at de ikke tør fordi de ikke vil røres ved af en tilfældig mand eller kvinde. tantra kursus for par sex and